Menü

FIGYELEMFELHÍVÁS

Ezúton tájékoztatjuk az ez iránt érdeklődőket, hogy helyi lapunk, „ A mi újságunk „ digitalizációja megtörtént az Arcanum Adatbázis Kft. közreműködésével a kezdetektől, 1992. évtől 2023 októberig.
Az adatbázisban, a digitalizált újságok cikkeiben sok féle szempont szerint lehet keresni. Eseményre, névre, címre, stb.
Az adatbázis elérhető a www.arcanum.com honlap címen. Bár az adatbázist fenntartó és fejlesztő társaság üzleti vállalkozás, amely előfizetőket gyűjt, lehetőség van ingyenes keresésre is a honlapon történt regisztrációt követően.
Biztatunk minden helytörténet, intézmény történet, vállalkozás történet és családtörténet iránt érdeklő polgártársunkat, hogy ismerjék meg és használják a kutatásra az új információ gyűjtési lehetőséget.

Fábián József
Kiskunlacháza Város Önkormányzatának Értéktár Bizottsága

Iratkozz fel és értesülj aktuális híreinkről:

Oszd me itt, hogy mások is értesüljenek róla:

FIGYELEMFELHÍVÁS

Ezúton tájékoztatjuk az ez iránt érdeklődőket, hogy helyi lapunk, „ A mi újságunk „ digitalizációja megtörtént az Arcanum Adatbázis Kft. közreműködésével a kezdetektől, 1992. évtől 2023 októberig.Az adatbázisban, a digitalizált

Tovább olvasom »

Tájékoztatás – DPMV Zrt.

Tisztelt Felhasználók! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Áporka, Délegyháza, Dunavarsány, Kiskunlacháza, Majosháza, Szigethalom, Szigetszentmárton és Taksony települések területén a DPMV Zrt. folyamatirányitó rendszer hálózatán bekövetkezett meghibásodás miatt, Munkatársaink a hibaelhárítást elkezdték,

Tovább olvasom »